världens sötaste

En liten ellie bellie bajsunge som sover. sööööööööööt tjej.

justnu,se

 
 
Såhär ser det ut just nu, Colan på golvet, joannas dator på bordet och tända ljus. Så fort filmen på femman är slut, så ska jag sätta igång en film på datorn!
 
Som ni ser på bilden så står Ellies gamla säng kvar i vardagsrummet! Den ska hem till mamma imorgon och då får jag ännu mer plats i vardagsrummet. Tanken är att köpa en stor byrå. Men den kostar ca 1200 spänn och dom pengarna har inte jag! ;:( buuuuuuuuuuhuhuuuuuu cry me a river

Vårt vardagsrum!

 
 
 
Vad tycker ni? jag är HELNÖJD! Dock ska inte tavlan eller vinglasen vara där, haha. Jag har inte bestämt mig vad jag ska ha dääär...
 
Snacka om att det är barnsäkert hemma hos mig nu! Nu är hela jävla vardagsrummet fixat! Ellie kan inte ta något alls överhuvudtaget som hon inte får ta! Samma gäller i hennes rum och hallen. och köket. plus mitt sovrum! Nååååh shiiit, elit eller vad?
 

Toaletten är inte klar, men där har jag en dörr, som jag alltid stänger, så det kvittar! Denna känslan alltså.. <3
 
 

chachaachhhaaaaaaaaaaa

Hej och heeeeeeeeeeej och tja!
 
Lördag idag. japp! Jag har äntligen fixat klart mitt vardagsrum! nu ska det bara målas lite till, men hyllorna är uppe!
mer om det senare!
 

klockan är nu tio på kvällen och Ellie har redan sovit i 2 timmar. Hon brukar aldrig somna så tidigt!! Och jag har riktigt tråkigt. åååååååååååh, what to doooo what to dooooo...............
 

Nu ska jag ta lite bilder på mitt vardagsrum och visa er. Dock är det typ mörkt ute, så bilderna kanske inte blir så bra. MEN ÄÄÄH. puss på er, vi hörs snart!
 
 

Torsdag 28 Juni

hej, ville bara påminna er om att jag fyller år om exakt 1 vecka.
 
 
och så får ni en bild på min söta lillasyster..
Nu ska jag fortsätta städa och hålla tummarna att Ellie sover ett bra tag till.

Puuuuuuuuh!

hej och godkväll!
 
Jag ska försöka göra detta inlägg så kortfattat jag bara kan. För jag är trött as a madda fack.
 
Ellie sov i sin säng, i vardagsrummet, hela jävla natten, till klockan sju. Jag var faktisk på väg till toaletten, kollade mot hennes säng i hörnan, och där satt hon, glad som aldrig förr. haha sötnosen! Vi badade lite tillsammans efter det, men jag var för trött, kunde knappt hålla ögonen öppna, därmed ville jag inte bada så länge, för det hade ju varit något om jag hade somnat.......... hahaha, nej fy!
 
Vi stack iväg vid tio till ikea, träffade pappa där och handlade. Sen hände en massa saker, som jag inte orkar ta upp nu, så vid 1 åkte jag tillbaka till ikea. PUUUH! har alltså spenderat över 3 timmar på en buss idag. inte vilat en sekund sedan 7 imorse och ja. jag är trött. okej?
 
 
Hade även värsta pain kväll med Ellie. Fem i åtta var hon trött och jag skulle natta henne. Vi satte oss i fåtöljen i hennes rum, släckte ner och jag höll henne fint i min famn med täcke runt oss. Jag sa inte ett ljud till henne på ca 20 minuter, vi bara tittade på varande. hon blev bara tröttare och tröttare. Men sen började hon brumma med munnen.. HAHAHA. det lät så jävla roligt. Så jag började asgarva och då gjorde hon desamma!
 

men ca 10 minuter efter somnade hon och jag la henne i hennes säng. När jag kom ut genom dörren så skrek hon till. JAHAPP! bara att göra om samma sak igen. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. och då vart hon pigg igen. haha wtf. Så vi satt till tio i nio, sen kom mamma och mös med oss en timme. Härligt!
 
Ellie somnade tillslut i sin egna säng, tjugo över nio, och nu.. ja NU! ska jag sova.
 
Puss på er, fina och trogna läsare. <3
 
 

Dagens Ellie!

 
Vääääääääääääääääääääärldens sötaste tjej 2012
 

Dagens shopping!

 
Som ni kanske ser på bilderna så har jag shoppat idag! En ny spjälsäng, madrass, täcke, kudde & ett nytt, helt jävla as fint, påslakan set.
 
På ikea finns där bara en jävla massa tråkiga, eller ja, i min smak. Men detta fanns på HEMTEX för 199 kronor. Hade egentligen kunnat få 2 för det priset, men jag var tvungen. Så jävla söta apor. och färgerna, ååååh. kärlek.
 

Ellies rum!

har fixat & trixat med Ellies rum idag! Nu fattas bara taklampan och lite tavlor. ååh, nöjd Sabina!
 
 
 
Vad tycker ni? Vitt & rosa. i alla olika nyanser. barnsäkert, eller nja, måste fixa sånna saker till el uttagen. Glömde det på ikea idag! Så pappa får köpa med det hem till mig imorgon!

Vardagsrum fiiiiix och trix

Jag har ju berättat att jag håller på att fixa mitt vardagsrum! Här får ni se färgen som sitter på den ena väggen! De andra tre är vita! Vad tycks? jag älskar det! I dagarna kommer hyllorna upp och tvn! ååååh, det kommer bli såå fint!
 
Här är även några bilder på Ellie som togs förra veckan. hon älskar verkligen att gunga och leka i sandlådan. Hon är även världens bästa och duktigaste som inte äter sanden. hihi <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Ellie bellie bus


Idag!

Idag började min dag alldeles för tidigt, 07.00! Dock somnade vi om och sov enda till 12 tiden. shit!
 
Chillade lite och så... SEN!! hämtade jag posten OCH GISSA VAD? jag kom in på utbildningen jag har sökt! Så den 13 augusti börjar jag!! wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie. Fattar ni så glad jag är?
 
Dock är det lite knepigt med barnvakt. Mamma och pappa ställer ju upp! men båda jobbar förmiddagar.. fuckkkkk. Men vi ska försöka fixa det! hihi
 

Annars idag så har jag varit på familia  & maxi med Linnea och Robin! Fick dock en större hjärtattack! Och skakade sådär en halvtimme.. Men lugnade ner mig så fort kusten var klar.. hihi! Dumt att man inte ska kunna vara exakt vart man vill utan att det ska kännas obehagligt! ush! 
 
 
 
Ser ni så trött Ellie var på bilderna? Dessa tog jag precis innan vi gick till bussen. När jag tog ut vagnen från porten så sov hon. Sjukt trött tjej. <3

En dag i båstad!

Förra veckan spontan åkte jag till Båstad för att mysa där! Har fan inte varit där seda Ellie föddes ! och det är över 7 månader sedan, sjukt..
 
Jag åt iaf mat på abbes med Jossan! Sen gick vi och gungade och hängde på lekplatsen med Ellie. Alice kom också förbi.
 
En riktigt underbar dag var det!! Detta måste göras om, tusen gånger, hela sommaren.. <3
 

hej alla fina!

Jag har GODA nyheter! massa nyheter! alltså, JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD! men först! Familia med Ellie. Hänga lite med Linnea. Aaaaaaaaaaaah vi kör på det.
 
Jag får ha joannas dator hos mig ikväll så då bjuder jag på fina bilder och inlägg. <3

hej

fööörlåt för ingen uppdatering! har ijnte haft tillgång till dator och så :( Men imorgon dyker det upp massor med bilder ;D

barnprogam!

The one who raises a child is called a father. Not the one who helped make it!




Jag brukar aldrig sätta på barnprogram och låta Ellie kolla på det.
Endast för att jag aldrig trott att hon skulle tycka det är roligt, då hon fortfarande är så liten.
men ack, så fel jag hade! Hon är helt inne i det. Perfekt!
Så nu ska hon få sitta där medan jag ska fixa och trixa i köket. Diska lite och plocka undan.

Sen ska jag upp och hämta hårfärg som Jennifer köpte till mig på frisyrgrossisten idag. (hon som klippte mig igår). Idag ska jag, robin & jojo fixa i mitt vardagsrum! Wiihohoo, jag är så nyfiken på hur resultatet kommer att bli!

hej babes

vaknade alldeles för tidigt idag. Eller okej. ELLIE VÄCKTE MIG ALLDELES FÖR TIDIGT IDAG.och gnällig var hon as fuck. vid åtta gick vi upp, la oss i badet och sen blevhon trött igen. joiiipopiiieeeeeeeeeeeeee så vi gick och la oss.

vaknade halv 1. Vad hände där? Ellie fick ingen frukost. ajja bajja sabina. Så vi kör på lite gröt och lunch nu direkt!

Talk to you laaaaaaaaaaaater.

Dagens Ellie!


idag + bildbomb.



Denna underbara dag började med att jag och jojo åkte in till bjuv. Vi fixade färg till mitt vardagsrum. Idag är det så jävla tråkigt. tvn står på en liten jävla hylla då jag har tagit ner den stora svarta. Men i dagarna ska jag fixa allt, och då får ni se resultatet. det kommer bli sjukt fint!


Sedan fick jag för mig att städa när jag kom hem. Så nu är vitrinskåpet på plats och fixat. jag har det i köket istället för hyllan där!



Sen började jag fixa på balkongen med. Dammsugde och skrubbade staketet. Även dammtorkade bordet och alla lyktorna.



Sdan fikade Jag och ellie på balkongen. Eller hade lunch rättare sagt. Här var klockan bara runt 1, så ni kan ju förstå hur mycket jag hann göra under förmiddagen. haha

Dagens Sabina!



lite långklänning från Gina tricot med en touch av en tröja från monki. Favorit skinnjackan från hm och mina sexybrills från ginfinatricot

nyklippt & fin.

Vad tycks? Jag själv är huuur nöjd som helst. Så himla skönt att få bort lite hår och allt det slitna!

Dock gör inte bilderna frisyren rättvis, då det spöö regna på väg hem, så jag fick bara snabbt platta till det lite innan bilderna togs! hihi- nöjdtjej_92

joanna=fotografen.



Joanna tog dessa fina bilderna (och typ hundra till, haha) på Ellie igårkväll.
Joanna fixade och bestämde även outfiten ;)

Ellie & Kenta.



Fina bilder jag tog igår på Ellie & hennes styvmorfar. <3

Ellie kan STÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååå.

idag, den 17 juni, klarade Ellie av att ställa sig upp, på golvet, med stöd, HELT JÄVLA SJÄLV! hon är fan Elit. bara nu under tio minuter så har hon ställt sig upp tre gånger. Mamma får panik, för nu måste hon städa undan allt som Ellie NUUUU KAN NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. snacka om att ellie är grym!


Nu börjar min lilla flicka blir stoor. Hon är 7 månader och kan sitta, vända sig, härma mig med vissa ljud och ord, krypa, skrika, slåss, dra i håret, le, skratta, bitchblicka, bli generad, ställa sig upp med stöd och gå när man håller henne i händerna.

Dagens Sabina!



Favvis byxorna från G-star, rosa mys linne från Gina tricot och strumporna är antagligen från ullared. toffsen vettifan. Snyggingen är jag. Sabina. som är trött men endå pigg. glad men endå inte glad. Vill kolla på film men endå inte. nervös med endå inte. Ja ni förstår..............

fina byxor!


Igår kom Rebecka hem till joanna och hade med en överraskning till mig!
Dessa as snygga byxorna är nu mina ett tag framöver.
Och dom sitter.... ja! det ser ni själv? AS SNYGGT!

Dessa kommer jag matcha med mitt snygga WILD linne eller en ..... AAAAAAAAAAH allt. jag kommer numera bo i dessa. bara så ni vet! :)


Dagens Ellie!



 

helloooO!

Hejsan alla fina!

Tråkigt väder vi har idag.. Ellerhur? ush! bara regnar och blåser. jätte trist!
Jag har iaf bokat en klipptid! Imorgon klockan tre, då ryker håret av! nervös? ja!

Annars då? Ellie sov till halv nio idag, skönt. vi busade i sängen, kolla på tv, åt gröt i sängen och sen kröp vi på golvet. ja VI! Jag får ju visa hur man exakt ska göra ;) haha.
Nu ligger hon sött och nannar kudden!
Sen när hon vaknar är det dax för lunch! hiho :)

Jag är även sjukt sugen på att hitta på något idag... hmmmmfffff. fan! det dumma vädret förstöööööööör.




<3



Världens finaste flicka.

morgonmys

Igår kom jag och Ellie och väckte joanna & mikaela. Då var det dags för morgonmys. Aah, sötnosar!


page?

Imorgon ska jag upp tidigt för att ringa och ragga tid hos någon frisör!
Jag vill gärna klippa mig på bellbox, för dom är så jävla trevliga! Och dom finns ju både på familia och väla, så håller tummarna att det finns någon tid imorgon!

Hur ska jag klippa mig då?
jo! Jag är sugen på page. eller lång page, för att vara mer exakt. mitt hår är slitet och jag är sugen på att ha en frisyyyr! för annars har jag alltid det uppsatt och det är så jävla tråkigt! dock kommer jag endå köpa en hårförläning då jag älskar långt hår. HAHAHA jag är så jävla rolig!!! klipper av håret och köper en hårförlängning.......
btw. Om någon vill köpa en present till mig.........

............. så önskar jag mig en trippeltång.....................................

annars snor jag din, jossan, ...............................................

bara så ni vet.................. så fyller jag år om 2 veckor och 4 dagar.........




har lite beslutsångest.. som vanligt dååråå. En lite längre? eller kortare? AAAAAAAAAAAAAAH.
den första som kommenterar BESTÄMMER ÅT MIG. puss

mys dag!


Idag har jag gjort tusen saker men samtidigt inget vettigt alls, överhuvudtaget!
Men jag hann träffa min andra halva på en cigg. Jojo då! Hon tog examen igår och är nu utbildad till undersköterska. Grattis igen & du är bäst, jojo!






Gårdagens shopping!

Detta fina har jag fyndat på rean! MYCKET nöjd tjej.

2 underbara klänningar (+den som hon har på sig i inlägget nedan)
1 par jeans som redan ligger i smutstvätten, haha.
2 basic tröjor, långarmade.
1 t shirt.
2 koftor.
och 2 tunikor, den ena ligger redan i smutstvätten, haha.

Så nu är Ellies strl 80 garderob snart klar. Endast någon mer tjocktröja, några byxor och jacka som fattas!


SYSTEMFUCKINGKAMERA!

Jag är sedan igår, runt 6 tiden, ägare till en helt egen systemkamera. TACK MAMMA, PAPPA & KENTA för min tidiga 20 års present <3
Appen fungerar fortfarande inte, som ni har märkt.. Men ska försöka fixa ihop några inlägg ikväll och sen några tidsinställda tills imorgon. Så ni har något vettigt att göra då. (alltså läsa min blogg, hehe).

Innan idag var jag, joanna & mikaela och lekte lite med Ellie på lekplatsen! Det togs så gryyyyymt många bilder, så jag bjuder på några :)






Dumma app

Jag kan inte blogga från min app! Kan inte ens logga in pÅ blogg.se appen? Och min dator fungerar ju ej. Eller ja, jag har inte fått sladden än...! 

Men hallå! Vi hörs mer sen så fort den funkar!

Godnatt


Har haft filmkväll med Joanna. Ellie somnade redan lite efter nio. Blöjan började lukta och där låg hon.. Bredvid mig och Joanna. Ush! Men jag ville verkligen inte väcka henne för så skulle hon bli pigg.

Kom hem för en kvart sen, byta blöja på ellie medan hon sov. Elit!
Sen la jag henne i hennes säng och hon sover gott!

Så nu ska jag göra samma sak som henne! Nanna kudden. Puss och godnatt.


BVC besööök

Halv två idag var det tid för BVC!
Ellie väger nu 9400 gram och är 71 cm låååång. Vi pratade mycket om maaaaat!
Nu ska ellie äta gröt till frukost, en burk med mat till lunch, frukt, macka eller yoghurt till mellanmål, burk med mat till kvällsmat och välling till kvällen, natten och tidiga morgonen!

Puuuuh! Nej men fett Najs! Slippa ge matersättning som kostar cp mycket. 100 spänn och det räcker några dagar hehe.


Godmorgon

Jag är för trött för att prata och hålla ögonen öppna. Shiiiitgttr


Im in love

Blev döö kär i denna västen från Zara. Ellies höst jacka? Eller typ kalla sommarkvällar. ÅÅÅÅÅH MÅSTE KÖPA DEN!!!!!!!

Men. Hjälp mig. Vilken färg? Korallfärgen (eller va det nu är för någon jävla färg) eller den bruna?

HJÄLP MIG NU FÖRFAN, jag har beslutsångest.

Den första som kommenterar väljer färg åt mig. Tack på förhand


Trött mammasabinahej

ÄNTLIGEN är denna dagen över. Jag är så otroligt trött i huvudet så det finns inte. Ellie sover sedan en halvtimme tillbaka. I sin säng. Och där ska hon sova inatt!

Tänk så kommer det fortsätta såhär? Att hon kan sova utan mig. Åååh, då blir jag lycklig. Fast det känns cp konstigt att sova utan henne, för det har jag gjort i 16 månader nu. (hon har ju legat i min mage i 9 månader ;)) så får jag endå mycket bättre sömn. Även hon. Vi stör inte varandra så vi vaknar om man säger så ;p


Btw, imorgon får jag reda på om jag får en laddare till min dator gratis eller ej'! Wiiie. Håll tummarna! Ah, som ni säkert fattat så lever min dator! Det var laddaren som hade glapp i sig. Love life puss


Shopping!

Har hittat fina kläder till Ellie!! Wiiie. Bilder får ni se ikväll.

Supernöjdtjej_92


Lchf dieten.

Ni som känner mig vet om att jag älskar kött. Och fet mat. Dock vill jag gå ner några kilon och få lite fastare kropp. Så imorgon ska jag börja köra med lchf dieten. Vi får se hur länge jag klarar av den, haha.

Det som kommer bli svårt är att inte få dricka läsk eller äta pommes. Annars inga problem. Jag äter ju i stort sätt aldrig chips, godis och sånt. Även sallad måste jag börja äta, men det är gott, så det gör inte så mycket :)

Nu på väla ska jag köpa en pärm, kolla efter en våg och sedan ikväll så ska jag skriva ut en massa recept och övningar som jag kan göra hemma!

Ni som vill veta mer om lchf kan bara googla det! Men det innebär typ att man ska äta fet mat och inga kolhydrater. Så varken pommes, potatis, ris eller spaghetti får komma ner i min mage. Samma gäller bröd och redbullen.

Men kan ju testa en månad iaf, och ser/märker jag resultat så är det ju bara att fortsätta :D


Hur länge tror ni att jag kommer klara det?;)


Hehe hej kampisar

Somnade med ellie runt halv ett och vaknade klockan tre. Ajdå!

Och nu är jag och Joanna på väg till väla. Vi ska köpa bläckpatroner till hennes skrivare. Och då ska jag passa på att skriva ut en massa recept på lchf maaaaaat. Wiiie


Dagens Ellie.

Det är inte världens lättaste att fotografera ellie. Hon vill inte ligga eller sitta stilla. Bara krypa. Haha sötnos! Kommer antagligen fler bilder sen när hon är lite lugnare :)


FAN!

Försov mig. Vaknade exakt 08.00. Helvete! Men har ringt och avbokat mötet. Helvete! Hur fan gick detta till? Kommer inte ens ihåg att jag vaknade av mina två alarm :/ ÅNGEST!


Men en rolig sak är att Ellie har sovit i sin säng HELA natten :D snacka om stolt och överglad mamma jag är :D
Vaknade av att jag hörde ett pip, SPRANG upp och in till vardagsrummet. Sär låg hon glad på magen och log. Aweh.. Det var bara att bära in henne till mig. Klockan var då 06.30.
Sen lekte vi (mest hon, jag var cp trött). Och sen somnade hon om.

Nu ligger hon sött i min säng och sover. Jag själv ska straffa mig genom att inte gå och lägga mig igen!

Så godmorgon dumma dag! Vad har du att erbjuda oss?


Godnatt!

Inlägget om hennes utveckling kommer upp imorgon!

Ellie sover i sin egna säng! Hon somnade där helt av sig själv (jag behövde alltså inte natta henne). Så jag tänkte att hon får faktiskt sova där inatt tills hon vaknar för mat. Har dörren öppen, så jag lär ju vakna.

Btw, jag ska börja med lchf dieten. Berättar mer imorgon!

Måste Nanna kudden nu, ska upp klockan sju, för 08.30 är det möte i Bjuv!


Dagens shopping!

Idag har ellie blivit lite bortskämd. hihi!


Jag och min lillasyster videobloggar

HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖR


Lovely day!

Vädret är underbart, ellie är på strålande humör och vi har handlat en massa fint till henne! Åh, underbart. Förra veckan var deppig. Denna veckan kommer bli bra! Detta behövde jag, att komma ut lite :)


RIP MacBook PRO

Igår dog min dator. Min älskade MacBook PRO. Den bara dog. Går inte att starta. Ja. Jag grät faktiskt. Twice. Åh :/

Men nu är jag på väg till stan med mamma. Ska kolla om det möjligtvis bara är laddare som tog sitt liv. Hoppas fan det.

FÖR NÄR I HELVETE KOMMER JAG HA RÅD ATT KÖPA EN NY SOM KOSTAR CA 10000????? Svar: ALDRIG.

Kalla mig töntig. Men nej. Åh, min älskade dator.. Om det är så att du är i himlen nu, så ska jag ordna en fin begravning.. <3

Och alla mina bilder. Tur att många av er finns på bloggen.. :)


Ellies säng

Har flyttat ner madrassen ett steg då Ellie nu kan ställa sig upp och är craaaazy! Hihi

Bäddat ren den och fixat med alla nallarna. Mys pys!


Dammsuga?

Försöker ellie ge mig ett tecken att jag ska dammsuga? Haha.

Vill ni veta en sak? Igår och idag så har ellie lärt sig att ställa sig upp med stöd. Hon blir 7 månader idag. Wtf, är hon tidig? Känns som det..........

Senare kommer ett lång inlägg med allt som Ellie har lärt sig under dessa 7 månaderna, även vad hon gillar och inte gillar, osv osv....


SKRIIIIK

Ellie blev gnällig när vi gick upp. Och ingenting fungerade. Aaaahhhhhhhh. Så hon skrek och skrek. Jag var cp trött.

Tillslut la vi oss i soffan, hon låg på min mage och jag sjöng. Hon blev tyst, och somnade. Gött!

Så jag la henne bredvid mig i soffan och vi sov tillsammans ca 2 timmar.

Nu är vi vakna och pigga. Trallalalalalalala. Jag ska fixa lunch till mig. Och ellie. PUSS


Åååååh

Åååh klockan är åtta och jag är vaken. Hade dock kunnat somna om vilken sekund som helst, mina ögon kan knappt hålla sig öppna. Haha!

Men ellie är pigg och ja, wtf, lika bra att gå upp! Checka lite tv och så. Finns det ens några bra program denna tiden? Aaaja, lär ju märka:)


Ellie henriksson

Liten Ellie. Åh tiden går för fort..

När jag tänker efter så kan jag inte förstå hur det var innan. Ellie bara låg där ju. Och sov. Åt mat. Sov lite till. Osv... Hur kunde det vara roligt? Jag kunde ligga i timmar och bara kolla på henne.

MEN NU! Nu är det full fart på henne. Hon är aldrig stilla. Eller jo, när hon är trött. Då är hon lugn. Men annars! Hon kryper hit och dit, rör allt, skrattar åt mycket och ler.

På tal om att hon ler. När vi två får ögonkontakt och kollar på varandra och inte rör en min, så ändras det snabbt. Hur då? Jo! När jag ler mot henne, så ler hon alltid tillbaka. Och detta är endast mot mig. Hon ler inte mot mamma, Joanna, pappa eller Kenta.
Eller hon ler mot dom, men inte när dom ler mot henne.

ÅÅÅH NU BLEV DET HELT RÖRIGT!!!!!
Fattar ni ens? Jajajajaja.

Jag älskar min ellie iaf. Hon är mottafukking bäst! Fast hon har varit väääldigt jobbig den sista veckan så har jag klarat av det. För. Jag. Är. ELIT!


Smartaste mamman 2012

Vad gör man om man bara MÅÅÅÅSTE slappna av? Och Ellie MÅÅÅÅSTE vara med mig. För annars blir hon gnällig as fuck. JO!

Se och lär!
Fram med babysittern, på med en film på ipaden. =underhållning för Ellie. = nöjd Ellie. = nöjd Sabina + slappnar av i ett bad. Ah, ni fattar. Det har funkat i fem minuter. Så håller tummarna att det funkar en kvart till. Sen har jag nya krafter att leka med ellie till tio ikväll, då hon FÖRMODLIGEN sover! Puuuuh. Puss.


Elit


svaaaar

Vad är de du köpte egentligen till håret & hur mycket gick de på? Försöker liksom också med myyyyycket möda och slit att få mitt hår att bli blont och jag orkar verkligen inte slinga de mer.. all jävla blondering sliter ju sönder håret så snart har jag väl inget kvar att färga.. -.-
tjäääna matilda. Jag köpte en färgbomb (och fick en till på köpet typ, bellbox har ett erbjudande månaden ut). Färgbomben är en inpackning men som samtidigt ger fääärg. Så i mitt fall, ljus färg och jag tror att den reducerar bort det orange/gula pigmenterna. Så fungerar även som typ silverschampo. Sedan köpte jag en intensivtoning, den ljusaste färgen. Intensivtoningen är en färg som frisörerna använder, as bra. Och tuben var väldigt stor, så den räckte till hela håret. Även den reducerar gult/orange pigment.

Detta kalaset gick på 354 spänn.
Färgbomben 199
hårfärgen 155.

helt jävla klart värt pengarna, för nu ser håret bra ut! Det fungerade verkligen. Så du? Stick inom bellbox, finns på väla och familia, och KÖÖÖÖÖÖP. Om du vill veta exakt vilken färg, jag har så kan jag kolla upp det!



Hejochgodmorgon söta och gula / fula. Peace

 

Barnsäkert och klart innan vi somnade igår. Dåliga bilder, jag vet. Men la täcken plus kuddar på golvet bredvid sängen OM hon skulle krypa ner. I veckan ska mamma köpa en säng till henne som vi kan ha här. För nu kan hon varken sova i vår säng eller i vagnen. Hon reser sig upp i vagnen nämligen.

 

 

Tja, jag är vaken. Och trött. Somnade vid tre, mmmmhmmmmm lagom ju........

Igårkväll blev det kebabpizza i mammas vardagsrum, tre filmer (2 va cp bra), massa ciggaretter, diskussion angående uppfostring (mer om det sen), bacon och räkmacka. Vatten och mjölk. Och en crazy galen ellie but we like it.

 

Snart ska vi kolla på hungergames. Men först, ÄTA, är svinhungrig.


Ångest

Vaknade för en halvtimme sen. Har sovit sedan tre typ. Och Ellie sov från 1-2 tiden. Jojo åkte in till stan. Så det blev ingen pizza. Jahapp. Vad ska jag göra nu då? Fortfarande trött. Och hungrig.

Har även gråtit en skvätt. Vad är det med mig? Är typ mega känslig. Kan nog vara för att jag har spenderat en hel vecka hemma. Typ isolerat mig?

Fast igår var jag i hyllinge. Gick på familia med Linda och hennes fina dotter på 1 vecka. Åh, så liten..<3

Nä, nu ska jag fan klä på mig och Ellie. Sen drar jag och köper en pizza och bosätter mig hos mamma. Sover där inatt. Låter bra! Haaaade


Godmorgon.

Vad händer nu? Jag är hungrig.

Ska äta bakispizza med jojo idag. Hon är bakis. Antar jag. Ska ringa och väcka henne nu. Som den bra vän jag är. Åh, helt underbara vän är jag!

Ps jag fyller snart år och Ellie är W I L D. Nu drar hon i mina gardiner, wtf liksom? Äh, ska pussa på henne nu. Puss


Mysigt

Hon vaknade, skrek, fick mat ock däcka snabbt igen.

Jag kom även nyss på att jag inte rökt sen kvart i nio. Vad hände där liksom? Jaja, natta ciggen sen sova. Puss!


slutresulatet

mhmm, helt okej. dock finns det lite gula nyanser, som inte man ser på bilden. men å andra sidan, är det ju bara bra, att man inte ser! ;P haha..
Nu ska jag tråka, redigera lite bilder och så. buhu, tråkig fredagkväll.com/nu

Resultatet

Håret är fortfarande blött, så detta är ju inte det riktiga resultatet. Men man ser endå att det är MYCKET(!!!) bättre. Skönt. Nu kan man gå ut igen.

Jag och Joanna bestämde oss, 8 minuter innan bussen gick, att vi skulle dra in till Bjuv och sola. Så det var bara att packa, klä på Ellie och springa till bussen!

Nu sitter vi här och jag håller mina tummar att Ellie snart somnar så jag kan slappna av och lyssna på lite musik!


Nu jävlar!

Var inne på bellbox innan idag. Färgbomb + toning till håret. Ligger atm i badet och ska snart skölja ur färgen. NU JÄVLAR MÅSTE DET BLI BRA!!!!!!!!!!!!!!

Annars blir jag ledsen i ögat, på riktigt. Seriöst. Mmhmm? Precis!


Godmorgooon

Vaknade av att ellie var pigg, 05.45. Yey! Knappt 4 timmars sömn. Lekte (okej hon lekte jag var helt död) i ett par timmar i sängen. Runt elva somnade hon om. Och då somnade jag med. Nu är vi uppe. Och pigga. Dock lite ångest.

Idag skulle jag egentligen ta studenten. Och ja. Jag grät imorse. Shit. Känslig person jag är. :(

MEN GRATTIS TILL ALLA SOM TAR STUDENTEN IDAG!!!!!!!

Nu ska vi ta på oss kläder. Fiiixotrix. Puss!


Puss


Ellie vill ha

Eller så kanske det är jag som vill att hon ska vilja ha den. Men endå! Tja. Kostar bara runt 3 lax. Inte farligt ju. Dååååå köper någon den imorgon till henne (mig) oss. Ah precis. Fem i två är klockan. Fan. Godnatt!

Btw, ellie sover fortfarande. Happy fejs


Ellie bellie bus

Min älskling sov från halv åtta till halv elva. Vi myste lite och nu sover hon igen. JAG HOPPAS ATT HON SOVER BRA INATT ANNARA BLIR JAG LEDSEN I ÖGAT!!!!!!!!!

Nu ska jag kolla på law and order och sen sova. Om jag kommer kunna somna? Känns inte så. Buhu...........

Btw, snart fyller jag år. Ja. Jag kommer tjata i en månad minus 3 dagar till. Så nu vet ni det. Puss och kram. Ps Snart kan jag köpa på systemet fast jag inte dricker. Hihi awesome tjej_92 ds.


Trötta mig

Ellie har inte varit sig själv på hela veckan. Går jag ut ur rummet, skriker hon. Ser hon inte mig, skriker hon. Vaknar x10000000 på kvällen och natten. Plus skriker. Skrik. Skrik. Skrik. Och ännu mer skrik.
Tänk er att sitta och skita och man bara hör skrik? Skjut mig.

Så det är tur att Ellie är så jävla söt. Och att hon är min. Min min och min... M IIINNNNN. Och att detta bara är en period sak. Snart över.

Och imorgon, för ert bästa, och mitt, så kommer jag inte till Båstad. Varken mamma eller Joanna är jätte pigga på att passa henne under dagen. Vilket jag förstår, hon bara skriker typ.

Så ja, nu ska jag gråta lite och håller tummarna att Ellie kommer sova fett länge. Lite ensamtid, så FUCKING SKÖNT! Bara vila. Lyssna på lugn musik. Nä, sätta på en romantisk film. Och drömma mig bort.

Btfw, snart fyller jag år.


Vad fan hände där?

Igår när jag vaknade så såg mitt hår bra ut men ville endå lägga i en blekning och få ner lite av dom gul/bruna nyanserna. Såhär blev resultatet! VAD FAN GICK SNETT DÄR? Ångest. Och helvete. Men ikväll blir det folieslingor. Sen i med askfärg. Då får det fan bli bra. Fan då!


Hej!

Vaknade någon gång i morse och såg inte Ellie bredvid mig. Ställde mig upp i sängen snabbt som fan och hon var inte här. Vafan? Gick ut i köket och jovisst. Mitt i köket låg hon. Vaken och glad.

Medan jag har sovit så har hon varit busig. Tycker bara att det är konstigt att jag inte har vaknat haha. Men hädanefter så måste jag stänga min dörr!

Annars så händer det inte ett skit idag heller. Bad day nr 4(?)

Btw, imorgon tar mina vänner studenten. Och jag kanske inte kan komma. FAN! Förra året var jag gravid och detta året kan jag inte fixa barnvakt. Vill ju se när alla springer ut. Så, jag kanske tar med ellie? Japp, en dag på mig att fixa och trixa fram något!


Ellie säger pappa!


Dagens Sabina


Glad tjej


Mm godmorgon?

Ellie bestämde sig för att vara vaken redan klockan sex idag. Liksom, wtf?
Själv har jag somnat om och vaknat typ var tionde minut. Ah; fett störigt men no way att jag går upp efter 3.5 timmars sömn. Då hade mitt humör INTE varit det bästa på hela dagen plus att äh, jag vet inte vad jag pratar om. Är helt död. Trött. Röksugen.

Bytablöja-på med kläder - röka- väcka lillasyster-mat- film - dum och tråkig dag nr 3.

Är även sugen på redbull, fan då.


Godnatt

Klockan är halv tre och Ellie har precis somnat igen. Hon blev pigg för en timme sen och Tjenna. Varför sover hon så oroligt och vaknar MINST 2 gånger i timmen? Stackars lilla flicka. Och mig. Men mest henne. Åh :(


dip dye

jävla kväll. FAN. Ellie ville verkligen inte sova. eller KUNDE inte. Aaaaaah. Så tillslut blev jag så trött så jag gick ut och gick en lång jävla promenad. DÅ somnade hon.

Imorgon börjar våra nya rutiner, Jag hinner ju för tusan inte få någon ensamtid alls. vissa barn (dom flesta) somnar runt 19.00-20.00. Ellie somnar mellan 22.00-23-30. mmmhmm, precis. SUGER. men jag får väl skylla mig själv, det är ju jag som inte har börjat med rutiner innan.

MEN MEN MEN! Vill ni veta en sak? Jag och jojo ska testa dip dye! Wiiii. Vi kommer beställa färg imorgon. yeeey! kul! Vilken färg tycker ni jag ska ta?


Dagens Ellie

Lika söt som alltid. Plus att jag måste skärpa mig. Fler dagens Ellie! Jappjapp


Ostbågar

Man går ut på balkongen och röker en cigg. Kommer in. Det är tyst. Man blir misstänksam. Hittar Ellie. Som är nöjd. Och äter. Ostbågar.


Nallen är rolig!

Alice, jossan och julia! kolla in denna videon! Nallen som hon fick av er när hon var helt nyfödd ÄLSKAR hon. BR KÖP! <3


Jävla natthelvete

Ellie vägrade sova i natt. Trött, typ övertrött? Och gnällig. Men endå samtidigt pigg. Ja, ni fattar.
Ush, det kändes som att hon aldrig skulle somna. Men till slut gjorde hon det.
OCH DÅ VAR KLOCKAN NÄSTAN FYRA!!!!!!!!!!

Mmhm, precis. Men hon lät mig sova till 11.59. Och det tackar jag för!

Nu ska jag röka upp min godmorgon cigg och sedan tvätta.

Rolig dag nr 2. Ush.


Lycka

Ellie sov till tjugo över tio idag. Och hade bara 1 matpaus inatt. AS GÖTT!
Vi sov hos mamma och lillasyster i natt, mysigt.

Jaaaha, idag är det måndag. Planerna var att måla väggen och sätta upp alla hyllorna. Men det gick åt helvete.

Om någon kan måla så får Du gärna ge mig en signal och måla en vägg hos mig imorgon. Tack!

Så vad fan ska vi göra idag då? Typ inte ett skit. Kul? Nej. Jaja, ibland blir det så :)


JAAAAAA

Hanna vann. Jag är lycklig. Nu ska jag bestämma vart jag ska sova inatt. Och med vem. En sak är säker iaf! Ellie joinar.. PUSS


Chillar


Tja!

Har inte gjort något vettigt idag, typ ätit hela dagen? Haha.

Är hemma hos mamma och lillasyster nu. Ellie ligger och sover så jag tänkte också vila en stund!

IKVÄLL ÄR DET BB FINALEN! -Snälla, låt Hanna vinna. <3


Igår

Ja! Igår sov Ellie i nästan 4 timmar! I streck! CraaaaZzzy! Detta händer liksom ALDRIG? Hon brukar sova MAX två timmar om dagen. Sammanlagt. Ah shiiiiieeeeet. Hihi. Men det gjorde ingenting!


Ah, vill ni veta en sak? Jag är galet sugen på en dubbelcheeseburgare. Lätt att jag ska äta TVÅ så fort jag kommer till knutan. Mmhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm www.gott.nu


Hej det är jag som är Sabina

Hej hej hej


Tja!

Sitter just nu på bussen till Ikea. Ska köpa lite smått och gott till lägenheten.
Har nu ändrat mig IGEN när det gäller både hur tvn ska vara och soffbordet. Ah shit! Vääääärsta beslutsångesten!


På måndag hämtas färgen och då ska pappa måla. Fan vad snyggt det kommer att bli!!


Fullt upp!

Jag har haft fullt upp idag! Flyttat möbler, planerat, fixat och donat.

Först fick jag en ny ide angående mitt vardagsrum och där jag ska ha tvn. Mätte fel och baaam så sket det sig.

Men nu har jag en ny ide! Vill inte berätta mer om det inte blir av och jag ändrar mig igen. Men ni lär få se resultat inom en snar framtid!:)

Och angående mitt soffbord. Ni vet det jag la upp på bloggen och skulle måla vitt? Jag skiter i att måla det vitt. Allt kommer bli vitt i mitt vardagsrum och då blir det snyggt att ha någon färg med.

Btw, imorgon ska pappa måla en fondvägg hos mig med. Berättar och visar mer då! Håll tummarna att vi hinner med detta imorgon, vill så gääärna!!:)

Nu säger jag och Ellie godnatt<3


Skratt

Ellie skrattat när jag säger aj. Haha söt tjej


RSS 2.0