Puss!

Jag är så grymt nöjd med denna dagen.
Tänker er...

.. Vaknade upp med min prinsessa.
Har världens bästa föräldrar som passade henne medan jag var i Lund.
Umgicks med mina vänner.
Kom hem till min glada tjej.
Myste och lekte.
Gick en promenad i Helsingborg.
Och nu sitter jag här. I mörkret. Pappa och ellie sover. Och jag bara ler.
PUSS PÅ DENNA DAGEN!


I love you


Jag hjärtar dig

Ellie, min underbara flicka.


Valborg i Lund!

Har spenderat dagen i lund. Grymt mycket folk och jag hade jätte roligt med mina fina vänner. Alla drack och hade roligt! Förutom jag då, när det kom till alkohol. Haha. Nej, men vafan, jag myser hellre med Ellie än dricker! Så för mig blev det redbull idag ;D men lika roligt hade jag endå!



Nu är jag iaf snart hemma hos pappa. Det har varit så jävla underbart väder idag, har suttit i linne (!!!) så jag ska snabbt hem, hämta Ellie och sen till lekplatsen och leka med Ellie. Gunga lite och sitta lite i sandlådan. Myspys!


Bjuder på en bild, på min kära och vackra vän, Julia Sfaiter <3


Myser med Ellie!

Glad Ellie får mamma att inte vilja sova, utan leka och mysa istället <3


Gårdagens sminkning

Den blev så JÄVLA snygg. Dock har jag ingen bra bild. Men ah, svinsnygg!


Hemåt mot Helsingborg!

Ah, shit! Göteborg.... FAN. Jag och Ellie ska flytta hit. Punkt slut. Berättar mer om gårdagen senare idag när jag har fått lite sömn..


Nu är klockan iaf tio i åtta, på morgonen, åh. Sitter på tåget hemåt mot Helsingborg, som förövrigt är bajs, om man jämför mot Göteborg. Om två timmar har jag Ellie i min famn. Ska pussa sönder henne.


Pratade nyss med pappa också, hon hade sovit från halv åtta till sex imorse. VAD GÖR HAN MED HENNE? Varför kan hon inte sova så länge hemma med mig???? Men men, bra är det iaf, för då har hon inte märkt att jag varit borta. Bara nu på morgonen. Skönt för mig, så slipper jag få skuldkänslor.
Fast å andra sidan är det viktigt att jag få ha lite roligt ibland också. Är ju trots allt en ensamstående mamma och har hand om henne till 110% helt själv. Men är man elit så är man ;)



Hahaha, nej fan, sova lite nu.
Hörs sen!


Göteborg!

Jag vill flytta till Göteborg. FAN VAD ALLA ÄR HÄRLIGA HÄR!!!!!


På väg till Göteborg!

Om en halvtimme är vi framme! Dricker cider och shottar atm! FAN VAD JAG ÄR TAGGAD! -hörs imorgon!!!:)


Godmorgon!

Nu ligger jag i badkaret, ska bara skriva en snabbt inlägg sen måste jag tvätta håret & så! Är uppe i tid men känner att det kommer bli stressigt endå, som vanligt...



Today it's the day! Är grymt jävla taggad!! Dock ett litet problem.. Tema - GLITTER! Jag har inget glittrigt?! Hmmmm. Men kan köra med en riktigt glittrig ögonskugga, japp, det blir det!
Aaaaah, vafan ska jag ha på mig?
Har typ inga festkläder, då jag aldrig festar längre. Buuuhu.



Hmmm. Får köra med dom svarta byxorna jag fick av mitt hjärta och någon fin topp till det + klackar! Ah!
Oscar får hjälpa mig hahaha.



Nej, fan. Bråttom nu. Har massvis att packa, måste käka frulle och samtidigt ge Ellie frukost. OCH gå hem till mamma innan bussen. Jappjapp, vi hörs senare :)


:(

Fyyy i fan vad tråkigt jag har haft det ikväll. Ni med barn? vad fan gör ni när dom sover? Lägenheten var städad, inget bra på tv, orkade inte vara social med någon. AAAAAAAH. Ellie, varför somnade du så tidigt? Kunde du inte bara vara vaken och leka med mig istället? åååååhh....
För tio minuter sedan fick jag nog, ensamhet suger. Ringde Oscar och bad han komma hit och sova med mig. Han ställde upp! Så nu är han påväg och jag slipper sova ensam inatt.
Imorgon ska vi sätta klockan på åtta, äta frukost, alla tre tillsammans. Jag ska duscha, välja kläder, ta fram allt som behövs ha med och SEN vid tio i elva drar vi in till stan. Jag lär ju inte få så många timmars sömn, men det tar jag igen på dagen, imorgon.
fan vad det kommer bli en rolig kväll imorgon, jag känner det på mig. ååååååh, wiiiiie!!!!




Några dagar gammal Ellie.

Bada lite badkar!

Efter Ellie hade ätit en halv burk majspuré så blev hon både trött och skitig. Och en sak som ingår i våra nya rutiner är att bada henne varenda kväll innan hon ska sova. bada-massage-smörja in henne med lotion-mat-sova. Självklart är det inte varenda kväll hon badar, då jag är ofta hos mamma och pappa på kvällarna, där hon inte badar. Men alltid när hon är hemma, så blir det bad.
Efter badet, massagen och insmörjningen så myste hon på min mage. Hon höll på att somna flera gånger, och nu ligger hon i min säng och sussar gott.

Dagens Ellie!

Kärlek till dig går fan inte att beskriva.
Du är så snäll, underbar, helt jävla perfekt.
Ellie Elisabeth Ängla Henriksson <3

vad ska jag skriva?

Datorn är på, bilderna håller på att läggas in i den, och jag har tid till att blogga medan potatisgratängen ligger i ungen. Men! Vad ska jag skriva? haha.

Kan berätta att ikväll blir det myskväll! Antingen passar mamma Ellie en liten stund så jag hänger hos jojo, eller så myser jag hemma med Ellie framför tvn hela kvällen. Aaah. Känner att jag behöver en riktig mysig fredagskväll med mitt <3 a. Måste även vila upp mig inför imorgon!
Ja, vad händer imorgon då?....
JO! Imorgon ska jag fira Rebecka som nyligen har fyllt 20! Hur ska detta firas förutom middag? UTGÅNG! och var? I GÖTEBORG! Jag har aldrig varit ute där, så det kommer bli gaaaalet roligt! Kommer dock kännas konstigt att vara så långt borta från Ellie, och under en hel kväll och natt. Men hon somnar ju runt åtta och vaknar bara för mat under natten, så det är ju lugnt.
Aaaah, gud vad jag längtar!!!!!! Det ni ska få hjälpa mig med senare är att välja outfit! Men ska först testa lite kläder själv och så! Har vi tur så matchar jag ihop något hyfsat snabbt och slipper er hjälp ;P
Världens finaste Ellie som sitter bredvid mig i köket och leker med sig själv <3

Tack Dagge!

Min morbror har varit här på besök en timme! Och han hade med presenter både till mig och Ellie. Jag fick en jävla massa tidningar och 4000 kronor! Så nu har jag mer pengar till mig körkort, wiiiiie!


Ellie fick sin första väska och en sån sak som det snöar när man skakar den (hahahahaha världens bästa förklaring)! Han var i London för ett tag sedan, därifrån han har köpt det!


Det går bra nu

Jag städar köket och Ellie hänger på golvet. Hon kan inte krypa. Men hur fan kommer hon från ena sidan till den andra? Och SNABBT går det. Hon typ kravlar sig fram?!


Med andra ord, MIN UNGE ÄR ELIT! Och det har hon fått från mig :)


Senare idag ska ni hjälpa mig med en sak. Berättar mer då!! :D


Och tack denise, angående tatueringen! Jag fick höra efter jag hade läst din kommentar att dom är grymma. Så OM jag får min fina Marilyn Monroe så blir det DÄÄÄÄR :D


Dagens Sabina!

Trött-som-fan, måste städa, vill hellre leka med Ellie, redbull, besök!


Btw, ÄLSKAR mina nya shorts! (ge mig sommar nu)


Gårdagens shopping

Två par höga shorts, ett vitt linne, och en sjal från bikbok!

Och ett as snyggt rosa linne från Gina!
Köpte även två bhar och legginsen + linnet jag hade på mig idag! Hihi


Ellie skriker

Hur fan kan man vara så söt när man skriker och är as förbannad? ELLIE KAN!

Dessa bilderna är ca 1.5 månad gammal. Gud vad liten hon var här tillskillnad från nu..


Attans rabarber!

Hej på er alla!
Försov mig idag. Eller egentligen inte, jag snoosade i en timme och tillslut stängde jag av alarmet. Haha, jag är så jävla sämst när det kommer till att gå upp ur sängen alltså!


NU sitter vi på bussen iaf, Ellie somnade efter bussen hade kört i tre minuter. Duktig flicka.


När vi kommer hem så ska jag städa loss! Och tvätta. Har haft tvättid i 1.5 h nu, men det gör inte så mycket då vi har tvättstugan till klockan tio ikväll! :)


Jaaaaha, har jag något annat rolig att skriva? Hmmmm, nää. Ska lira lite poker nu. Hoho


Dagens Sabina!

Huvudvärk, stressad, städhumör, kärleksfull!


Önskelista 2012!

Som alla mina vänner vet så fyller jag 20 i år! Närmare bestämt, 5 Juli!
Jag måste skriva en önskelista till mamma, pappa & Joanna väääldigt snart, men det är svårt!

Jag önskar mig en systemkamera så så såååå mycket, men man kan inte begära en present för flera tusentals kronor! Eller? Haha :(


Jag har dock hittat en sak till som jag önskar mig! En tatuering! Om ni vet någon eller något ställe som är RIKTIGT GRYMMA! Gärna i Skåne (hehe) så KOMMENTERA FÖRFAN! Jag tvingar er. Nej, men det hade varit jätte snällt om ni hade kunnat ägna 30 sekunder och kommenterat.


Även om ni vet någon fet systemkamera! Hehe


Denna vill jag ha antingen på revbenet, armen eller överarmen. AH SHIT SÅ SNYGGT!


Dumma app!

Jag har fotograferat alla mina köp, men blogg.se appen är tyvärr inte den grymmaste! Blääää! Men imorgon så jävlar, då ska ni få se!


Annars då? Efter teorilektionen kom Oscar och hämtade mig. Vi åkte en sväng till väla (igen, ja.. Haha). Nej, men grejen var det att jag glömde helt bort att köpa bhar innan idag och han var också sugen på lite shopping alltså blev det en sväng dit igen!:)



Nu är jag hemma hos pappa och kollar på tv. Vi har ätit pizza, pluggat och snackat hela kvällen! Även spelat lite poker på Facebook hihihihi hihi!



Imorgon ska jag upp tidigt och tvätta från 12.00-22.00! Har två tider i rad bokat i tvättstugan! YEAH! Ska även städa mitt och ellies slott hela dagen! YEAH! Och dunka musik! YEAH! OCH BLOGGA! DUBBEL YEAH!


Shopping!

Har varit på väla halva dagen och nu börjar snart teorilektionen! Ska visa allt jag har köpt ikväll om appen vill fungera!


Är tusen spänn fattigare men en jävla massa kläder rikare! Wiiiie.


Wiiie

Det hela började med att jag skulle kolla i hallen efter en tröja som han glömde. Den var inte där! Men han gav sig inte och när jag väl gick dit igen så låg där en Gina påse på golvet. Jag smög fram
Och öppna den sakta... DÄR LÅG VÄRLDENS SNYGGASTE SVARTA BYXOR SOM JAG HAR VELAT HA AS LÄNGE!!!!!!!!!!! Jag har tänk köpa dom så ofta men dom kostar liksom 600 spänn. OCH IDAG ÅKTE HAN OCH KÖPTE DOM TILL MIG?!?!?! Wtf moment. Men glad blev jag. Dom sitter svin snyggt. Ah shit, jag kan fortfarande inte tro det. Eller jo. Jag har ju dom på mig nu och ser dom. MEN ENDÅ!!!!


GLAD TJEJ!

I morse stack Oscar till jobbet vid tio.. Trodde jag! Han kom tillbaka efter en timme och rökte en cigg med mig. Några minuter efter fick jag detta smset.


Jag berättar mer senare. Kan bara säga att denna killen är bra. Inte bara för att han gjorde detta. Eller gick upp med Ellie imorse så jag fick sova lite till. Utan för att han har verkligen ett hjärta av guld!


Blond tjej?

Jag är sugen på att bli blond igen. Som förrförra sommaren. Dock mer platina. Om det nu går. Nu snackar vi vitt. Silver. Hajjar ni?


Vad tycker ni? Tio kommentarer och jag kör på det! Så nu är det upp till er:)


Just nu!

Har just nu hårfärg i håret! Jag vet om att det inte kommer bli bra, men är endå tvungen att färga det, haha. Sabina i ett nötskal!



Om en timme kommer Oscar och sover med mig & Ellie inatt. Mysigt. Dock kommer han få men för livet + en hjärtattack när han kommer hem till mig. Där ser INTE roligt ut!! Men men men, what to do! Får ta tag i det imorgon :)



Idag har uppdateringen sugit, men jag har inte haft något vettigt att skriva om då jag sov bort halva dagen. :(



Waddap?

Slinga håret osv! Hoppas det blir bra mohahaha!


Ångest!

Hej hopp och Tjenna!

Jag har lite ångest över att jag har sovit bort denna helt jävla underbara sommar dag! Men än är den inte slut!


Somnade redan 21.00 igår och klockan sex var ellie pigg! Dock somnade vi om klockan nio och sov till klockan två!:)


Myser

Myser med min andra halva.. Vi hörs senare!


Fixfixfix!

Ikväll ska jag ha lite roligt! Wiiie. MEN NU! ja nu, ska jag väcka rebecca. Vi ska exprimentera. Med mitt hår. Om det blir snyggt får ni en bild. Blir det fult, så får ni ingen bild. nejnejnej, nu har jag mycket att stå i!

idag...

idag vaknade jag lite efter 1, med en grym huvudvärk. fan. Men den har börjat gå över nu, skönt.
Var iväg med jojo och handla cigg & redbull.
Sedan när jag kom tillbaka fick Ellie lite gröt. Hon gillar inte det, haha. Och hon fick gå loss med gröten. haha, ja men vafan. Kladda på, hon har ju roligt! Det tar 3 minuter för mig att städa och hon har roligt 15 minuter, lätt värt!

Min gårdag del 2.

Sedan vid fem kom min lillasyster och hennes vän rebecca hit! Dom ska spendera helgen här, mysigt.
Dock lämnade jag dom efter en timme, för jag & jojo skulle till väla. Där mötte vi upp Oscar och kollade i affärer.
Jag sprang förbi Ikea också och köpte en matstol till Ellie, även vinglas! dock dricker jag inte vin, hahah...
När vi kom hem igen, fick Ellie lite mat och sen hängde jag, rebecca, joanna, oscar, ELLIE SÅKLART och lite senare kom jojo. BRA KVÄLL!



Ah justdet! Joanna och Rebecca hade en överaskning till mig när dom kom! Jag fick lösögonfransar, ansiktsmasker och volym puder till håret. GLAD TJEJ!
Självklart invigde vi, alla tre, ansiktsmaskerna redan på kvällen!




När klockan var ett så gick jag ut och rökte en cigg med Chrille, dock dök hans kompisar upp och vi alla drog till Åstorp en sväng för att lämna av Robert. Men när klockan slog halv tre var jag hemma igen och det var knäpptyst i hela lägenheten. Smög in i mitt lilla sovrum och fann tre fina tjejer, sovandes, i min säng <3
Och jag avslutar detta inlägget med en bild på Lillasyster och Ellie, som jag tog, fem minuter innan jag stack ut i natt. <3

En fin Ellie, sovandes på lillasysters bröst <3

Min gårdag del 1.

Först och främst, FÖRLÅT! Jag hade fullt upp igår, så tänkte inte alls på bloggen. Men nu kör vi!
Igår ringde klockan redan på åtta. Halv nio var jag uppe och fixade mig och Ellie. Därefter drog vi till Maxi i hyllinge och handla en jävla massa.
Sedan blev det städning. Hann dock inte med så mycket som jag hade tänkt, då Ellie var gnällig. Och när hon väl sov så ringde min mobil hela tiden. Aaaaah! Men köket blev städat iaf!





Jag fixade och trixade även i Ellie två skåp. Hennes alldeles egna skåp i köket!

Förlåt!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag! Har haft å göra enda sedan halv nio imorse.

Men ikväll får ni massa inlägg och bilder på vad jag har haft för mig!!


Polis polis, potatis gris!

Fick aldrig mitt samtal idag. Har gått runt hela jävla dagen och varit nervös helt i onödan. MEN, jag kommer ju få samtalet någon gång, och imorgon är en ny dag, så det lär väl dyka upp då! nog talat om detta.
Ellie fick feber innan ikväll, 39.2 grader. Stackars lilla flicka :(
Jag hoppas innerligt att hon mår bättre imorgon, för jag måste iväg och handla mat och blöjor till henne.
Vill egentligen inte ta bussen om hon är sjuk, men ibland har man inget val..
Vad händer mer imorgon då? Jo! Jag ska storstäda här hemma, göra här riktigt mysigt. Sen blir det att åka hem till min kära pappa. Spendera natten där. Även träffa Oscar! Myyyysigt.


Jag blir så otroligt glad av kommentarerna jag får! Ska passa på att svara på dom imorgon när Ellie sover! :)


Annars flyter livet på. Jag är i en liten svacka just nu, mår inte så bra. Men är fortfarande glad och lycklig över vad jag har. Grejen är att när jag mår dåligt så tänker jag hela tiden på att det kommer bli bra igen. Eller bättre iaf! Dock kommer det snart bli värre. Det är jobbiga tider jag har framför mig. Och har jag otur kan detta hålla på upp till ett halvår. Men jag håller skenet uppe.


Jag har ju förfan världens bästa vänner, ingen som har lämnat mig för att Ellie kom till världen. Det är ju i stort sätt alla som blir unga mammor som mister jävligt många vänner. Men inte jag! Jag har fan äkta vänner. Vilket är jävligt skönt. Och jag uppskattar det till tusen. ni är bäst .


Nu ska jag platta mitt hår, kissa loss, borsta tänderna, röka natta ciggen och brottas med kudden.
Klockan är ställd på halv nio imorgon! Puuuh, skjut mig. haha!


Ellie när hon var 2 veckor gammal. <3

Vafan!?

Förlåt för sämsta uppdateringen idag. Jag har ännu inte fått samtalet. Vilket är så jävla trist. Har mobilen vid min sida hela tiden och varenda gång den ringer så får jag bara falska förhoppningar.


Just nu ligger jag iaf i badkaret hos mamma. Skönt att få slappna av! Jag längtar till lördag, nästa lördag igen och lördagen efter det! Mycket roliga saker som kommer att hända då!!



nervös..

Åh, jag mår så illa. Har en stor fet klump i magen och det känns som att jag ska spy. SÅ nervös är jag. Nu är klockan tio i 3, då är det väl eftermiddag? hur länge är det eftermiddagen egentligen? asså, ååååh. Han kan ringa vilken sekund som helst!! :(

Justdet! jag kan berätta lite mer om vad vi pratade om på bvc idag. Ellie får modersmjölkersättning just nu. Innan ammade jag, men har slutat helt med det nu. Så när jag nästa gång ska köpa ny mat till henne så ska vi börja med Nan 2. Kerstin berättade att hon lär sova hela nätter då med. wiie!



Jag ska även börja ge henne gröt på morgonen. Vänja henne vid det. Och sedan när jag äter middag på kvällen så ska hon få en halv burk med mat. kul! Ska köpa hem en massa mat imorgon, då jag får pengar!
har ni något tips på vad för någon mat jag ska köpa?


Sedan när hon är 6 månader så ska hon inte få ersättning längre, utan börja med välling. Om jag förstod det rätt? Äh, får fråga igen på tisdag nästa vecka! För då ska vi på sån mammaträffa och laga mat tillsammans, as roligt :)
Denna bilden tog vi igår innan vi åkte till stan. Trött och gnällig Ellie <3

Dagens Ellie

Ellie ligger i soffan och sover bredvid mig. Fick då passa på att ta "Dagens Ellie" foton.
Hon är verkligen helt slut efter sprutan märker jag, somnade på vägen hem från bvc. Notera att BVC ligger tre portar från mig, alltså till och med i samma byggnad.
Och nu sover hon igen.
Jag hoppas bara att hon inte får feber och blir sjuk. Det är ju väldigt vanligt. Och hon har ju inte fått sin tre dagars feber än!





BVC besök

Vill först och främst tacka för kommentarerna om mina bristningar, det värmer :)
Annars har jag & Ellie varit på BVC idag. Vi har vägt, mätt och hon fick sin 5 månaders spruta.
Hon väger nu 7890 gram och är 67 cm lång!
Sprutan gick också bra, självklart skrek som som fan, men vem hade inte gjort det? Det gör ju ont. Dock lugna hon ner sig väldigt snabbt så det var skönt!
Annars är jag väldigt nervös idag. Har suttit i telefon i morse, och i eftermiddag får jag ett stort besked. Antingen ett ja eller nej. Tyvärr kan jag inte berätta vad det gäller, då det är en ganska allvarlig sak.
Men allt jag behöver från er är att ni håller tummarna. SNÄLLA. Om detta inte går igenom så kommer jag bli ledsen, ännu räddare och helt förstörd. Jag hoppas jag får hjälpen som jag har bett om. Om inte, då blir jag även besviken. På Sveriges lag. Men men, nog om detta. Nu vill jag bara att tiden ska gå, snabbt, som fan.


Jag med min hängiga, men helt underbara, Ellie.

Operation beachen 2012

Läste idag på min favoritblogg att hon ska börja träna. Äta i mindre portioner och träna, träna, träna!
Hon födde barn för 7 veckor sedan och vill ha en tightare kropp!
Efter man har fött barn, så är musklerna POFF borta. Löst skinn. Ingen rumpa. Men det går att fixa.
Jag vet om att jag kan få en 100 gånger snyggare kropp än vad jag hade innan. Visst mina bröst kommer förbli hängiga ner till fötterna. men vad fan gör det? Efter Ellie har fått en lillasyster så gör jag en operation bara. Och bristningar, ja tjena. Ni är jätte fula. förstör min mage. men samtidigt inte. Jag hatar inte er. Ni bevisar bara för mig att jag har fått världens underbaraste flicka. Ni bevisar inte det bara för mig, utan hela världen.
Nu har vi dock ett litet problem. Självklart kan jag ändra min kost, så den blir nyttig. och självklart kan jag börja träna. Men vad gör vi med cigg? och framförallt redbull? Kommer jag klara av att både sluta röka, dricka redbull OCH äta rätt? Ingen redbull utan cigg och inga cigg utan redbull. För inte fan kan man börja träna och vara nyttig samtidigt som man röker? och dricker redbull?
Tycker ni att jag ska göra ett försök att både sluta röka, dricka redbull och ta hand om maten?
- jag ska testa det! kan inte lova att jag kommer hålla det, men testa, absolut!
Jag kan inte säga att jag är motiverad till tusen. Men motiverad är jag! Det kommer att komma upp en kategori här, "Operation beachen 2012" och där får ni följa mig på min resa. Med start imorgon, och den riktiga starten börjar på Fredag. Ni får följa måtten, vikten, bilder och peppa mig nu förfan! Jag kommer behöva det.
Mina, bara mina, mammatatueringar <3

Bloggar jag läser, DEL 1.

Tänkte nu länka en del av bloggarna som jag läser. Det är så många, så jag får köra 2 eller 3 delar. Kan berätta lite smått om dom också!

http://chloeschuterman.chic.se
Denna bloggen har jag läst grymt länge, och egentligen står det inget vettigt i den. hahaha. Men ni vet hur det är! Börjar man läsa en blogg så är det jävligt svårt att sluta. Men denna bruden bor i stockholm, hon är typ 13-14(?) år och är sjukligt mode intresserad. Hon reser mycket och självklart är det intressant att läsa när hon är i typ thailand, New York, London osv osv...
http://joojo.devote.se/
Detta är då min bästaste bästa BÄÄÄÄSTA kompis blogg. Vad mer behöver jag säga? En självklarhet för mig att läsa!
http://www.nattstad.se/BaraSamantha
En ung mammas blogg. Har aldrig träffa henne, men vi har ganska många bekanta! hon skriver typ om sin vardag med sin son på 8-9 månader!
http://beatricesorensen.myshowroom.se/
En brud på 31 år som har VÄÄÄÄRLDENS SÖTASTE FLICKA!! Alicia (som dottern heter) föddes cirka 1.5 månad innan Ellie. Har läst beatrice blogg enda sedan i mitten på graviditeten. goodiegoodie blogg. Hon är även modell, så man får följa hennes vardag med Alicia & modellandet.
http://kiie.blogg.se/
Detta är också en blogg som jag har läst sedan graviditeten. Även hon har en dotter som är född någon månad innan Ellie. Nu har hon & sin sambo köpt ett hus, så det kommer bli mycket inrednings snack och sånt. Vilket gör att jag gillar denna bloggen ännu mer :D
http://minbebis.com/blogg/queenj/
Denna bloggen har jag följt sedan Ellie var runt en månad gammal. Hon har en grymt söt dotter hon med. Som är född 1 vecka efter Ellie. Roligt att få följa deras vardag & så :)
Och mer orkar jag inte skriva just nu om detta! men det lär dyka upp fler imorgon :)

Dagens shopping!

Fick faktiskt shoppat lite idag, och till mig själv! inte varje dag. he he he..
Det blev ett par vantar och matchande mössa! Var egentligen ute efter ett par likadana fast svarta, men dom var slut. Dock var dessa på rea, så det gjorde inte så mycket. 30 kronor stycket blev det! Dessa inhandlades på barnavdelningen på HM.
Jag själv har aldrig tänkt på att man kan handla accesoarer där, men jojo är smartis och har gjort det någon gång!
(hon har dessa fast svarta och jag blev såååå sugen). hihi. Men ja! Så nu vet ni det också, vill ni ha några accesoarer, till ett billigare pris, kolla in barnavdelningen!

Teori!

Sitter just nu på bussen och Ellie somnade precis! Skönt!
Hon har skrikit ända sedan vi kom hem från matöppet. Inget hjälper. Inte ens att ligga i vagnen medan vi går. DÅ är det illa.
Detta får mig att verkligen vara glad över vilket snällt barn jag har. Gud vad jobbigt det hade varit om hon hade kolik eller liknande.


Vi ska iaf in till stan, möta mamma där och sen ska jag vidare till teorilektion nummer 1. Ja, jag har ju redan gått på den. Har varit på 4 av 5. Men jag vill gå på dom igen. Så lär jag mig mer förstår ni:)
Jojo börjar även denna veckan, så vi kommer gå tillsammans :)


Ajdå!

Vaknade för en timme sedan. Så går det när man somnar runt tre på natten.. Fan!
Igårkväll var ingen bra kväll. Ellie hade ont i magen. Och hon skrek. högt. Inget hjälpte. fan! Gick och vaggade henne i en timme. Mat funka inte, mysa, musik, försöka sova, kolla i spegeln, leksakerna, nej, INGET fungerade.
Kände mig så grymt hopplös och inte kunna få bort det onda. Justdet! Jag försökte med massage också, men NEJ!
Detta var ju förstå gången sedan hon föddes som hon skrek såhär mycket för magont. Så jag fick ju lite smått panik för jag visste inte vad jag skulle göra..
Hon har sovit jävligt oroligt inatt också. Men endå fått sömn. När vi vaknade så gnällde hon, trodde det var magen som spökade igen. men nix, nu är hon på bra humör igen! bara jag som är trött, haha.
Nu  ska jag upp till matöppet med jojo, redbull och cigg ska köpas. Nam nam nam nam!

Dagens Ellie


Shopaholic?

Innan idag när jag städade som f a n, så började jag rensa Ellies kläder.
Eftersom hon använder kläder i storlek 62 till 74 just nu så är där grymt mycket kläder som hon inte hinner använda. Därför började jag rensa ut dem "fulaste" kläderna, så hon använder dom fina som jag har köpt och är hela och fräscha! Jag fixade till och med ihop två högar till. En till mamma och en till pappa. Perfekt att ha kläder hos dom, så man slipper ta med sig en halv garderob varenda gång man ska dit!

Nu har jag 2 hela ikeakassar fullt med kläder som är för små! Jag ångrar verkligen att jag har köpt så mycket kläder till henne. Vissa kläder är det till och med prislappen kvar på? Så jävla onödigt! Men man lär sig! Det blir roligare desto större hon blir, för då kan hon använda kläderna längre :)
Nu sover iaf Ellie och jag ska börja städa undan lite mer här hemma. Sen kommer Oscar. Så inlägget om bloggar kommer upp imorgon istället.

Videoinlägg!

Jag filmade lite när Ellie var på bra humör hos pappa i helgen. Som hon skrattar! haha sötegrisen.
Visst är hon helt galet söt? Man kan fan inte hata livet eller vara sur när man har denna underbara flicka vid sin sida 24/7. <3

Zara kids

Jag har sagt det innan och jag säger det igen! Fan vad jag längtar tills Zara öppnar på väla.
Deras kläder till barn är SJUKLIGT söta. Är inne på deras hemsida flera gånger i veckan.
Lägger allt i shoppingbagen men köper aldrig något.
Jag måste skärpa mig med kläder till Ellie. Och sen är det roligare att handla i affär.
Fast nja, det är jävligt roligt att få hem paket också.

I vår öppnar i alla fall Zara butiken på väla. Jag ska vara där dag 1 och shoppa loss. Tur att jag knappt har några räkningar nästa månad. måste - spara - pengar.

Detta är lite av vad jag MÅSTE köpa till henne.

Jag har ju kläder nu till och med i storlek 74. Lite i storlek 80, men knappt något alls. Alltså ska det börja inköpas nu!
Någon som vet om det finns några fina kläder på ullared till små barn? Jag ska ju dit snart!!

Jag älskar dig!

Detta kallar jag en duktig bebis. När man behöver göra en grej. Som i min situation städa. Så somnar hon. Nu ska jag dunka musik och städa. Japp, fast hon sover så kan man ha musik på! Har lärt henne att det inte ska vara knäpptyst när man ska sova. För När hon blir äldre så tänker jag inte typ stänga av tvn och prata tyst för att hon sover. Okej, jag har ju inte det jätte högt. Men endå. Ja NIFATTARRRRRR.
Världens sötaste.
& ikväll kommer det upp ett inlägg, där jag länkar och berättar om alla bloggar som jag läser.
Tänk så läser du & jag varandras?
Eller så hittar ni kanske någon ny favorit blogg? (efter min då)
hihi

Dagens Ellie

Min söta Ellie bellie bus.
glad, busig, leksugen och knappt gnällig. Detta gillas!

Sitta med stöd - Check!

Nu ska vi städa. Med vi så menar jag:
Ellie ska busa med sig själv och jag städa.
Teamwork!

Ellie badar

Ellie tycker inte om att bada. Utan mig, med mig, lite varmare, lite kallare, INGET fungerar.
Men idag! Jo, jag gav mig fan på det. Först ställde jag henne upp, sen fick hon sitta och till slut ligga i badet lite. & hon gillade det. Äntligen. Såå glad jag blev!
Till sommaren lär vi ju vara mycket i bjuv på utomhusbadet där. Och då är det ju ett stort plus om hon tycker om att bada! Haha.. Tänk er.. Fint väder, picknik, ligga på gräset och bara njuta. Redbull och cigg. Hänga i bebispoolen och bara njuta lite till. Ah, kärlek.

Jag undrar dock en sak.. När bebisar badar och så... Dom har ju på sig badbyxor eller baddräkt.. MEN? har dom blöjor under där? eller inte? För jag menar, har dom inte blöjor, då är chansen fete stor att dom kissar & bajsar? både i bassängen och när man myser på gräset? Fan vad ofräscht egentligen.. Men snälla någon, om du vet, ta några minuter och svara. Annars får jag väl använda min bästa vän, Google.
Sen vill jag tacka alla er 134 läsare som klickade in på min blogg igår.
Ni får mig att vilja blogga mer och fortsätta utan lösenord.
Jag tänkte att jag säkerligen hade fer besökare än vad jag egentligen trodde,
men SÅ många, det visste jag inte!

Dumma morgon!

Var något galet trött imorse igen. Fan då! Men nu är jag uppe efter att ha varit vaken sedan nio tiden.

Dagen har inte börjat bra. Fått flera kränkande sms och blivit terrad med samtal. När fan ska allt sluta? Det har varit såhär sedan flera månader tillbaka och jag vill bara att det ska sluta, NU.

Ska prata med pappa om att byta nummer sen. Men nu har jag ju så många "viktiga" personer mitt nummer, så som soc, polisen, dagis, BVC, ja ni förstår.
Och då måste jag kontakta alla dom för att berätta att jag har bytat nummer. Jobbigt. Men lätt värt.

Jag kan tillägga att jag INTE tar åt mig av dessa smsen. De kommer endast från en viss person, som jag tror att ni flesta kan räkna ut vem det är. Men det är jobbigt när han säger att han ska komma och sparka in dörren. Då blir jag rädd. Visst, jag ringer ju självklart polisen. Men ska man behöva vara rädd i sitt egna hem? Inte våga gå ut för att han kanske är utanför? Kolla bakom sig vart man än är? Nej fy. Få detta att sluta, någon, snälla.

Jag hoppas att jojo kommer hem snart, då vill jag ut och få luft. Gunga med Ellie (som just nu somnade haha) och dricka redbull. Jag vill inte vara inlåst i lägenheten idag igen för att han kanske kommer hit.


Våra nya rutiner!

Jag & Ellie har börjat med nya rutiner. Hitintills har det inte fungerar då vi båda har somnat om.

Första dagen gick vi upp runt sju, la oss i soffan och jag försökte hålla mig vaken. Gav ellie mat och då somnade hon. Tog inte många sekunder innan jag somnade med. FAN!

Idag vaknade vi innan sju, tänkte hela tiden gå upp ur sängen men somnade om. FAN!

Imorgon ska jag TVINGA mig upp. Göra en kopp te och kolla på tv. Sedan städa. Efter tio borde jag väl få ha hög musik?

Varför ska vi börja med rutiner?
Jo, Kornelia berättade att det kommer underlätta när hon börjar på dagis och så.

Så våra nya rutiner, som ska börja imorgon, ser ut såhär:
När ellie vaknar efter halv sju så MÅSTE vi gå upp. (vaknar hon innan så räknas det som natt haha).
Ligga och mysa i soffan osv..
Runt tolv tiden ska hon få någon sked mat.
Sen kan vi göra vad fan vi vill under dagen.
Vid sex-sju är det en sked mat igen. Bada henne.
Lägga henne i sängen.
Sätta på någon lugn barnlåt
(hon har fått en egen spotify lista;)
Ge lite ersättning och hålla tummarna att hon ska somna.

Så ser det ut! Självklart finns det undantag. Mat kan hon få hos mamma vid tolv också osv...
Men ja!

Vad tycker ni? Låter det rimligt för en fem månaders bebis? :)


Videoinlägg!

HAHAHAHAHAHA. Jag filmade lite innan idag när Ellie åt.

Kladdig kladdkaka....

..... Eh nej!

Ville bara tillägna detta inlägget till jojo och cecce. Tur att ni inte kom hit ikväll och åt av min kladdkaka. Den smakade röv. Riktigt illa!

Dock så smakar min redbull godare än någonsin.. Mohahahaha!


baby converse

Har äntligen hittat ett par converse till mitt hjärta. Även för ett rimligt pris! 240 kronor!
Nu är bara frågan..
Ska jag köpa rosa eller vita?
Vilken storlek?
Ska hon kunna ha dom nu eller till sommaren/hösten?
Jag vill så gärna bara beställa dem nu nu nu! Men först måste jag mäta hennes fot. Och det finns bara rosa på nätet (vad jag har hittat iaf). Funderar istället på att åka till väla och checka in scorett & intersport, dom har converse där, och höra med dem om storlekar och så! Känns säkrast!

Men nu har jag äntligen hittat iaf, och glad är jag!
Nu ska jag äta kladdkaka och fortsätta kolla på bb.
Vad tycker ni? Rosa eller vita?
Våren eller sommar/höst?

Myskväll med mig själv.

image description
Ikväll har jag en ta-hand-om-mig-själv-kväll! Tanken var att Ellie skulle sova och jag bara chilla i soffan. Och visst fan somnade hon. MEN vaknade igen. Aaah. Tur att hon är så söt så det gör ingenting!

Om cirka tio minuter kommer mamma. Vi ska prata lite, dricka redbull och så. Sen när hon drar så fortsätter jag göra vad jag gör nu!

Och vad gör jag nu?
Jo, jag ligger i soffan, med ellie på mina knän och kollar på sista avsnittet från top model Sverige. Har ju totalmissat det och nu är det spännande. För jag vill ju veta vem som vinner!! Hihi


äntligen statistik!

min blogg har existerat i ca 15 timmar och jag har fått 49 besökare! det känns bra. äntligen få se sin statistik och veta någorlunda hur många som läser min blogg.
Vad händer annars då? Har varit i bjuv och handlat. Ellie sov när jag kom tillbaka så då fixade jag lite med min design. Den ser förjävlig ut från min dator, mobilen sådär och från ipaden ser den perfekt ut. Så jag har ingen aning om hur den ser ut från er sida. Hoppas den ser bra ut iaf!

Ellie ligger atm på golvet och rullar runt. Ena stunden är hon där och nästa där. haha, det går snabbt nu! längtar nästan inte tills hon kryper. för DÅ kommer det gå snabbt, och DÅ måste jag verkligen hålla ögonen öppna.
Nu ska jag busa lite med henne. tänkte öva lite krypning och sitta utan stöd. Sedan blir det spagetti och köttfärsås för hennes del. Efterätt också, såklart! Kan ta lite söta bilder då! :)
Ska fixa lite tidsinställda inlägg senare när hon sover också, så ni har läsning hela kvällen.

Vi hörs senare:)

Dagens Sabina

Glad, trött, städhumör, chill outfit.

Ellies första gungtur!

I förrgår gungade Ellie för första gången! Hon gillade det helt klart. Eller ja, hon skrek inte iaf.. Haha. Det var roligare att kolla på dom andra barnen än skratta.

Längtar tills det blir lite finare väder så vi kan vara mer ute. Typ gunga, leka i sandlådan osv osv..

 


Dagens Ellie!

Min fina <3


Ellies första Facebook status!

Idag gjorde Ellies sin första Facebook status!

Älskar även hennes tröja som hon hade på sig idag. Ska kanske in till stan imorgon, och då ska jag se om den finns kvar! Vill ha en till fast i större storlek. :)

 


Skratta inte, snälla.

Skratta inte åt min bloggdesign. Snälla? Jag tänkte att denna är ju bättre än ingen alls. Okej, allvarligt nu. Jag fattar nada på blogg.fuckingse men men men!

Nu är klockan mycket och jag måste sova. Ellie ligger vaken och pigg bredvid mig. Fan då. Ääääh. Ska försöka få henne att somna nu. PUSSPUSSPUSS

 


HEJ!

Jag vet om att jag sa att jag skulle sätta lösenord på min blogg. MEN. grejen är såhär. ATT. Sedan i December har statistiken legat nere där jag bloggade innan. Och jag får höra flera gånger i veckan att det är många som läser min blogg. Därmed, tänkte jag, att, vi kör och bloggar här. Jag får se hur många som egentligen läser min blogg (fett nyfiken). Och känner jag sedan i framtiden att jag vill sätta lösenord, så gör jag det :)
låter det bra? KLART DET GÖR!
för jag vet om att det är många som läser min blogg men inte vill tala om det. Vem fan bryr sig? Jag läser fan as många bloggar och kan lätt skriva ut alla. hmm. det kanske jag ska göra imorgon? Eller iaf de flesta, för jag läser över 20 stycken, hahah.
MEN NU KÖR VI BLOGG.SE WHOPPPWHOOOOOOOP!

RSS 2.0